Image
Top
Navigation

About - Pitchkoff

Wij zijn Pitchkoff. We ontwerpen en realiseren stands, interieurs en displays. En dat doen we goed. Geen valse bescheidenheid nu. Pitchkoff is bevlogen, creatief en eigenwijs. Snel, direct en een tikkie rebels. We denken het vaak beter te weten. Meestal is dat ook zo.

Kijk maar!

Hoe we dat doen? We kunnen zeggen dat we duizenden vierkante meters hebben gevuld met waanzinnige concepten, we kunnen Berlijn, Indianapolis en Madrid noemen, we kunnen het hebben over crossmediale aanpak en Live Communicatie. Allemaal waar. En saai. Meer van hetzelfde. Natuurlijk wil Pitchkoff jou de wereld beloven.

Maar: Er poept ook wel eens een losgeslagen duif op een display;
Soms blijkt de goederenlift zo groot als het pashokje van Barbie;
Gaan de sprinklers te pas en – vooral – te onpas af. Precies in ons hoekje.

Kortom: die gozer van Murphy met zijn wetten, die kennen we wel. Wat telt is dat we het oplossen. Dat we jou verrassen. Jouw klant verleiden. En dat we verder niet veel zin hebben om ons met hoogdravende woorden te ‘bewijzen’.

Hoe dan?

Pitchkoff -de naam-

Niet iets met ‘expo, design, stand of studio’. Vooral niet. Daar kwamen we immers vandaan en hebben we met gierende banden achtergelaten. Wel iets met een Oost Europese klank. Een combinatie van sierlijkheid en straight forward zoals Swarovski, Tuschinsky of Kasparov. Vraag me niet waarom.

Het liefst ook een korte naam, eentje die vragen oproept.

Een ‘Pitch’ is onlosmakelijk verbonden met ons vak. Een manier om te groeien is een pitch winnen. Het beste concept bedenken. Het vetste ontwerp maken. De concurrentie een ‘okkie’ geven. Daar hebben we wel iets mee.

Lodewijk Pincoffs was een zakenman in Rotterdam. We hebben het hier over 1872.. Hij werd gezien als de grondlegger van het gebied op Zuid. Zeker geen onomstreden man. Laten we zeggen dat hij financieel wel heel creatief was. Een rebel. Een man met ideeën, die moest vluchten naar New York, maar uiteindelijk gerehabiliteerd werd. Een dekselse schelm.

Pitch en Pincoffs.

Competitief, creatief en een dekselse schelm. De basis voor Pitchkoff.